.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Rabu, 22 April 2009

Barbique Besar-besaran for GSTT


Hadiah 4 kak Qis

Ayam Panggang

Berasap




Cam ada maksud jer cayril tu

Ehemm..ehemm..mintak maaf sebenarnya lama dah tak menulis blog nie...entah la terlampau bz sangat kot.....nie nak share sedikit cerita pasal barbique secara besar-besaran for gstt yang berlansung pd 18 april 2009 bertempat di rumah Cik Aliza kite....(sponsor rumah)..So sebelum nak buat majlis mestilah kena plan dulu dan stanby ape nak kena buat...so dengan arahan daripada Pengarah Projek nie iaitu En. Anas telah membuat kertas kerja di dalam menjalankan majlis terse but dan turut di bantu urusetia ialah En Khairil.

Pd majlis tersebut...seramai 14 orang ahli GSTT dan guru pratikal telah hadir ke majlis bakar membakar.....So..antaranya main menu iaitu Ayam panggang (semestinya) , udang , sotong dan ikan pari dan minum plak air sirap (orang kahwin)...

Aktiviti yang dapat dijalankan semestinya acara memanggang dan makan makan, last sekali pemberian hadia kepada kak Qistina sebab dia nak on due dah...

Memang heppening la majlis tersebut...walaupun kuciwa gak dua heroes gstt tak datang.. ....

1 komen:

m.nasri berkata... Reply To This Comment

wahahahaha aku paling suke time basuh membasuh!!best siot main air!!! xpe bro nnt kite gi air terjun kat FRIM plak..kite wat BBQ lagi k..tungguuuuuu

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin