.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Sabtu, 29 Januari 2011

Facebook Facelift @ Saga Facelift


Sambil berjalan-jalan disesawang internet, tiba -tiba aku terhenti di satu webpage ini.Lihat punya lihat..tgok macam Facebook..tapi kelihatan Facebook ini lain daripada lain iaitu dia punya theme..Adakah ini merupakan antaramuka baru facebook???..Nama FB yang baru nie dipanggil Facebook Facelift ..sudah macam nama kereta proton saga FaceLift (FL).


Kelihatan antaramuka nya adalah sangat simple dan cool cantik sikit daripada yang asal..aku pun tak boleh lah nak pasti..kemungkinan design ini akan digunakan pada masa akan datang..ataupun hanya protaip sahaja..kalu betul design ini aku pun sokong 100% sebaik dia nampak lagi cool dan mantap

@gambar dibawah antara Antaramuka Fb Faceliftp/s: Sumber ini aku ambil daripada http://www.behance.net/Gallery/Facebook-Facelift-Home-Profiles-_amp-Publisher/314489 ...sekadar untuk memberi informasi kepada rakan blogger.

Khamis, 27 Januari 2011

Award Aku Follow Kamu


Lama dah tak buat n3 award..kali ini award "Folow You Back " ini dianugerahkan oleh blog "Aku Jerit.blogspot.com " iaitu bro Sasa..terima kasih kerna bagi award nie...sebab aku penah folow dia dulu pastu dia polow aku balik...sharing2 hobi photoshoot..huhu...tapi dah dapat awar kena la jawab soalan sedikit..

1.Bagi Ucapan dahulu

Terima kasih kepada en sasa yang memberi award nie kapada saya..semoga perkenalan dalam dunia blog ni dapat membina persahabatan dunia maya.

2. Berikan 4 ciri lelaki/wanita idaman untuk dibuatkan laki/bini

1. Selalu ingat kepada Maha Pencipta
2. Mesti bersifat peramah dan baik hati
3. Mempunyai peribadi yang baik
4. Sentiasa caring (ini aku suke)

3. Berikan tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan

Ini aku tak boleh nak pastikan lagi..takat nie hubungan aku gan si dia pun atas2 angin lagi..tak confirm lagi..biar lah masa menentukan...kepada dah ada pasangan pandai lah jaga hati mereka yg disayangi.

4.Penah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta

Heheh..ini lagi aku tak penah buat ..dan tak penah amalkan..ala sentiasa la doakan kepada Allah kepada semua orang yang beragama islam.

5 .Letakan 10 link pilihan anda yang memenangi award ini.

Link dibawah ini adalah blogger yang aku polow pastu diorang polow balik aku....

Selasa, 25 Januari 2011

Tayangan Perdana The Green Hornet 3dSalam, update n3 mencerita tentang aku, teratakindah n Lady D menonton tayangan perdana cerita The Green Hornet 3D..Pic diatas ada 2 tiket free yang diberi oleh syarikat pengiklanan iaitu Nuffnang...dan aku mengucapakan terima kasih Nuffnang memilih blog aku dalam contest iaitu "if i were green hornet"..

Preview Cerita:

Mengisahkan tentang Britt Reid merupakan seorang anak dari Syarikat akhbar yang terkenal telah kematian misteri bapanya..Dia merupakan waris untuk menguruskan syarikat akhbar bapanya.Pekerja bapa nya iaitu Kato ( Jay Chou) yang berkemahiran membuat kopi , senjata, mekanik kereta, berkungfu merupakan rakan sekutu yang dilantik oleh Britt. Dengan semangat berpasukan mereka bekerjasama untuk menentang Chudnofsky yang meguasai LA . Setakat ini sahaja preview..selebihnya untuk merasakan aksi yang lebih menarik jom beramai pergi ke pawagam yang berdekatan.Pelbagai aksi yang sangat menarik dengan paparan berbentuk 3D . Aku beri 4 bintang daripada 5.Kereta yang mempunyai teknologi yang canggih...mempunyai kelajuan kuasakuda, ada peluru berpandu, mesinggan , kerusi boleh lanting...dalam cerita nie..kereta ni tinggal separuh masiih boleh dipandu..huhuhuuu

Isnin, 24 Januari 2011

Disebalik Takbir2 : KiutBox.com


Sambungan dari disebalik takbir 1: setelah diperkenankan oleh tuan punya produk kiutbox.blogspot.com..maka hasil photoshoot pada hujung minggu lepas maka aku paparkan beberapa produk kiutbox.Kepada siapa yang berkenan untuk membeli boleh la ping ke blog ni....kiutbox.blogspot.com


Di Sebalik Takbir 1

Selamat pagi semua.. ketika aku menaip n3 ini jam menunujukan pukul 1.04 am di hari isnin..pagi yang sunyi ini..tiada apa coretan yang hendak diutarakan..tapi mahu memperlihatkan gambar yang telah ditangkap pada hari Jumaat lepas bersama rakan sebiznis..Sebalik takbir tentang projek pixelburok dimana kami ke satu tempat yang dinamakan Taman Tasik Perdana..seperti diceritakan pada n3 lepas tentang photoshoot produk iaitu kotak ...tapi sebelum ini akan ku papar kan dahulu aktiviti yang dilakukan...insyallah n3 berikutnya akan memaparkan kotak2 yang cantik untuk dijadikan sebagai hadiah.... sebelum itu aku seharusnya meminta dahulu izin tuan punya produk kotak..Photoshoot bersama model PixelBurok
Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin