.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Jumaat, 13 Februari 2009

Offer Letter


m/s 1

m/s 2

Akhirnya dapat gak offer letter dari PPD huhu...setelah selama 2 bulan menunggu...nak citer pasal offer letter banyak perkara telah berlaku dimana kekalutan berlaku apabila hendak membuat Medical Checkup (MC) secara rushing.....ari first dapat letter nie dimana akak kerani suruh gi buat MC cepat2 untuk semua ahli GSTT...kalut la kite orang gi hospital...Gi hospital selayang diorang kate tak leh buat MC so aku rase kecewa la..kena suruh gi HBKL buat..mase tu dah nak petang kol 3...rasenye tak sempat....ri tahu akak kerani tak leh buat...tak pe ..pada keesokan harinya last dapat gak bodek2 pnlng kanan supaya dilepaskan kuar buat MC pada pukul 10.30pg...Akhirnya sampai di hospital gi Wisma rekod buat urine test..check berat..check mata..macam la dia check..huhu..dah sudah gi la buat X-ray ..kena gi jalan kaki lak tu..letih tu..pastu gi lak tempat pesakit luar ..ambik urine test lagi...berape banyak nak test..tak tau la aku...selesai semua dalam sekitar jam 3 petang.....Akhirnya result MC leh ambik 27 feb. 9.30pg..kena datang balik la nampak nye.....

Khamis, 12 Februari 2009

Kejohanan Rugbi MSSD Gombak Under 18 (Part 2)


Under 18 12/02/09 ..kuciwa gak la team under 18 kalah tak dapat masuk semifinal.....tak pe korang dah try da best...cekgu puas hati gak korang main hempas pulas ....kalah pun dengan maruah.....anyway congratulation for under 15 johan bowl and under 18 main dengan sungguh2..tak pe next time kite main lagi...






Simpan jersi tu


Streching sebelum game



No 14 ang tunjuk apa

Selasa, 10 Februari 2009

Kejohanan Rugbi MSSD Gombak Under 15 (Part 1)

10/02/09 kejohanan rugbi MSSD gombak telah berlansung di Sek. Teknik Gombak. SMK Gombak Setia menghantar seramai 21 orang player yang sangat hebat..agak boleh membanggakan sebab diorang main gan cantik. Aku sbgai guru penasihat rugbi rase sgt terkilan tak dapat ikut diorang player2 aku gi sana coz pengurusan sekolah tak benar aku gi sebab alasan aku guru gstt..tak pela janji aku gi gak sebelah petang......Kesian gan player2 pergi gan Couch Hasnol gan cekgu Khairi...heheheeh..Lawak gak pegi naik BAS MINI zaman tok kadok warna biru..(janji ada transport)..save buget..
Yang penting dalam pertarungan rugby tersebut team aku menang 1 kalah 2...first round kalah gan SBPI ..kalah teruk...Second round gan Sek. Sungai Kertas menang bergaya...Third round Sek.Bukit Indah kalah tipis ...
Tapi aku amat membanggakan la coz player2 aku main dengan cantik tak kalut time main friendly dulu...Tak sia-sia la turun tiap2 petang traning dengan padang kecik jer kongsi plak gan budak bola gan hoki..hehee...

Tapi sok ada lagi pertarungan ..harap2 player2 aku perform for match besok...chaiyok2.....mari kite bukti gan cikgu2 couch hoki gan bola....hahaha..baru dia tahu sapa kita.....


Kecik ko tgok aper tu

Gapar Hambat bola tu

" Apa tungu lagi Passing la"
"ok semua orang stanby on your feat"

Guru penasihat n Couch Hasnnol yeay!





video

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin