.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Rabu, 27 Oktober 2010

Meet Mr. G at SS2 Murni Sek14 PJKali...gi PJ jumpa kawan baik en cayril masa study di U dulu..iaitu Mr G aka Faizal kerana dia datang kl bg menghadiri traning kerana beliau dapat new job di BALING......Taniah buat Mr. G . Untuk meraikan dia maka pergi bwk makan...tempat yang paling best...iaitu di SS2 MURNI Seksyen 14 Petaling Jaya...Nak buka cerita..tempat nie..dah dua kali pergi makan kat sini...makanan2 agak sedap sehingga menjilat jari......bila dah gi situ lensa en cayril tak terlepas la..tapi malangnya...snap pakai camera HP Sony ericsson cybershoot 3.2mp shaja....so pic di bawah nie..tak la superb...

Mr G dengan gayanya tersendiri

Nasi goreng lamb chop


post signature

Jejambat Ong Tai Kim....


Kali nie seperti dirancangkan..en cayril pergi menuntut ilmu gambar daripada sifoo aku teratakindah aka en nasri...kali tempat berbeza sikit iaitu di atas jejambat berhadapan dengan medan idaman Ong Tai Kim..kali idea en nasri yang teringin menangkap cahaya yang bergerak pantas...lihat hasilnya.....


post signature

Isnin, 25 Oktober 2010

Jamuan Akhir Tahun Guru SMKGS 2010 part 2

Sambungan cerita jamuan akhir tahun..kali ini en cayril memaparkan gambar makanan-makanan yang dimakan oleh en cayril di majlis tersebut..sungguh lazat sehingga menjilat jari..
post signature

Ahad, 24 Oktober 2010

Jamuan Akhir Tahun Guru SMKGS 2010 part 1

24/10/2010 Majlis Jamuan Akhir Tahun Guru SMK Gombak Setia diadakan di Hotel Grand Season Kuala Lumpur..dengan penuh meriah dan gemilangnya majlis tersebut berlansung. Kehadiran para guru yang beraneka pakaian yang berwarna-warni membuatkan majlis tersebut meriah.Acara demi acara berlansung bermula daripada ucapan sehingga menjamah makanan. Sambil menjamah makan sambil acara cabutan bertuah berjalan...kali ini en cayril agak mengecewakan keran nama en cayril tidak bertuah..tak pe la..bukan rezeki untuk tahun ini..
Maka lensa en cayril tidak akan terlepas di majlis ini...sambil2 menguji lighting terbaru ..jadi tgok la hasilnya dibawah ini..


Bahagian Staff Sokongan Sekolah SMKGS

Barisan Pentadbiran Sekolah

Barisan cekgu-cekgu perempuan muda..

Barisan guru2 senior


Barisan guru2 lelaki senior


Barisan Club Guru-Guru Jantan

Sijil Penghargaan ...Berkhidmat Demi Sekolah ..Bangsa..dan Negara...

post signature

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin