.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Jumaat, 5 November 2010

Aktiviti Malam Deepavali


Sekali lagi.. Team PixelBurok... .d'lensa cayril bersama myLensa membuat penembakan malam deepavali di sekitar Taman Tasik Titiwangsa Kuala Lumpur..kelihatan cahaya-cahaya menerangi sekitar taman tersebut yang sangat indah belaka. Nasib baik malam tersebut cuaca cantik disinari bintang2 yang bergemelapan.





Secara tak lansung lensa kami menembak perlumbaan kereta GT Japan..(kereta pakai minyak)



Belajar benda baru..shoot BOKEH..( tak tau la pic ni boleh jadi bokeh ke tak..aku tibai ajer ..huk3)






d'lensa cayril aka cayril-z.blogsot.com aka khairil ikhwan


post signature

Khamis, 4 November 2010

Berjaya Akhirnya...



Berjaya akhirnya ...apa yang berjaya tuh...setelah berpuas mencari solution bagaimana nak membesarkan pic ini ke x-large..akhirnya berjaya jugak...haha..entah la..betul ke tidak cara aku ni...yang penting aku puas ati...dapat membesarkan pic ini...baru puas tgok pic besar nie..

post signature

TiTisan Air



Titisan air....memenuhi ruang lensa ku...titisan air yang sgt unik dan menarik perhatian aku..ada yang halus, besar, kecil titisan air tersebut...

post signature

Selasa, 2 November 2010

Belek punya Belek...

Belek punya belek....wah tajuk macam pelik jer..tapi tak pe bukan belek benda lain.....bukan itu maksudnya...sebenar..tgh bosan sambil tgu rakan2 tuk bercit cat....sambil menunggu aku belek-belek la pic2 yang dh di snap secara tak sengaja...ada 2 pic...so sambil bersembang dengan rakan blog sy iaitu cik Mj aka Siti Mardhiah...sambil mengedit pic tersebut... mari kita lihat pic tak sengaja itu...

Pic ni khas buat cik MJ...

post signature

Isnin, 1 November 2010

Bola Jaring @ AKu



Bola jaring @ aku..huhu...tajuk yang pelik...cite ini bukan en cayril yang bermain bola jaring...jgn salah anggap ya..hujung mgu lepas...satu pertandingan bola jaring PSKPP peringkat daerah Selangor dia adakan di Selayang Mall badminton court...pertandingan ini disertai dari daerah Gombak , Klang, Ulu Langat, Hulu Selangor dan daerah2 lain...aku berada disin sebagai AJK logistic dan AJK kebersihan ...dan yang best nya lensa sy tak lepas juga mebidik..kalau bola jaring ada GS (Goal Shooter) manakala pula kamera pula KS (Kamera Shooter)






Barisan Urusetia SMK Gombak Setia yang bertungkus lumus memastikan perjalan program tersebut lancar...terima kasih semua...

post signature

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin