.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Ahad, 31 Mei 2009

Cuti SEKOLAH sudah bermula....

Walaupun cuti sekolah sudah bermula...tapi AKU masih lagi berkerja di musim cuti sekolah...huhuuh....baru jer plan nak gi melancong.....tapi tak jadi lak.....kena bertugas hari rabu depan ..kelas tambahan....huhuh....arghhh..membe2 lain syok jer bercuti.....tapi takpe la demi tugas .....So kpd guru di malaysia mesti dah plan nak gi mana2 musim cuti nie ada nak balik kampung...ada nak gi honey moon...ada nak berkahwin....ada nak duk umah saje (nanda kertas exam) dan kemana2 sahaja.....So akhir kata SELAMAT BERCUTI KEPADA GURU2 DAN KEPADA PELAJAR2 SEMUA...DAN BERHATI2 KETIKA MEMANDU......DAN SEMOGA PULANG KE SEKOLAH SEMULA..AMIN

2 komen:

YoOsH berkata... Reply To This Comment

ahhhaa.. nak balik sekolah dah.. aduhhhhhhhhhhhhhhhh

m.nasri berkata... Reply To This Comment

bro...aku nak bg award tapi blog ko kurang 1 je...xde shatroom la...letak ar bro...nnt aku bagi special award kat ko...

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin