.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Sabtu, 2 Mei 2009

Trip To KL (Muzium Negara, Planeterium ,Muzium Polis)

Trip to Kuala Lumpur..macam agak jauh je lawatan tersebut....hhuhuu..Kelab Sejarah mgadakan lawatan ke kuala lumpur iaitu melawat kesan2 tinggalan sejarah iaitu Muzium Negara , Planeterium and Muzuim Polis...Lawatan pertama ke Muzium negara...tapi aku gan anas sempat gak tgok pameran senjata ..agak menarik juge pameran senjata yang digunakan pada zaman dahulu...kemudian setel kat muzium gi plak ke planeterium ..yang tak best tu..kena panjat tangga..tapi tak pe yang penting staminina kena jage..hhehe..betul tak anas..hehehe...akhirnya sampai gak ke puncak ..tgok2 kat dalam sana..tu first time aku sampai kat planeterium tu..hahah..pastu tgok wayang plak dalam tu....dah setel gi lak muzium polis...first time gak...first time lagi..name jer dok kl...hahhaha.......selesai muzium polis...gi sembahyang plak kat masjid negara...after that balik la ape lagi..letih oooo...gi lawatan...tapi memang syok la..tgok2 kesan sejarah nie n bab2 berjalan kite memang seronak betul tak anas..kena ..boleh buat bahan ......hahahahaq....

Tak sabar nak naik bas..
Tu dia ajk tranport bas..
Posing baik at pintu masuk
Pengasas Train 531 0
Advicer teacher 4 team kadet bomba
Supporter 4 team Bomba..Bomba! bomba!

Extra team go to IIS
Cayril and Anas Feat Uncle Russian Orland Space
Uncle Russian Orland Space
Undercover Team

Adakah ini proton Exora..?

Old School vehicle B 2565

2 komen:

m.nasri berkata... Reply To This Comment

hmm betul betul betul!!! walaupun penat tapi best!!

PeJai berkata... Reply To This Comment

Wan.. rekemen la cikgu sorg kat aku..

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin