.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Ahad, 27 September 2009

Becucuk tanam di MukaBuku


haloo semua...aku dah naik gile pulak dok main mukabuku nie drpd sebelum nie tak penah sentuh pun benda nie...ala mukabuku nie dgn kate lain Facebook... dok ketagih bercucuk tanam..sejak aku ada ladang nie..pikiran kat situ jer...bile nak menuai hasil nie..berape duit boleh dapat...nak beli buah ape....alamak lambat tuai..hasil jadi busuk....wahhh...gile bercucuk tanam plak kali nie.....neh aku nak bubuh skit gambar ladang aku supaya semua leh tgok...betapa gile nye aku bercucuk tanam..satu lagi leh lak aku bagun tgh malam nak nengok tanaman aku dah boleh harvest ke blom..kelakar gile....sapa-sapa nak join boleh lah aku request kat korang game dalm mukabuku...try la main....baru korang tau ketagih ke tak...

ini lah ladang padi aku...kecik je..usahawan tani kecil-kecilan

Sedikit ternak kambing,lembum ayam....

post signature

4 komen:

Farhana berkata... Reply To This Comment

Huhu.. Mmg sgt mnjadi kgilaan ini farm ville.. Pasti dh bnyk hasil tuaian niii.. Bolehhh laa wat stok sayur2 kat umah.. =)

~ Selamat hari raya yang ke-8.. =)

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

hahaha..tak payah g pasar pasnie,,

Cutiesifa berkata... Reply To This Comment

seronoknya main ni..
mula2 dulu pun saje je main, pastu ketagih gak..seronoknya kalau duit yg dpt tu duit betul..hahaha..

byk lagi game tanaman ni awk..
trylah yg lain :p

zangguras berkata... Reply To This Comment

neehhh!!
ang mai rumah aku..
mai aku ajaq ang tanam padi..
bela kambing..
siram cacing..
mesin rumput..
racun lalang..
baja pokok..

buat rumah pun ang bleh try..
ikat bata..
bancuh simen..
kerat kayu..
pasang lantai
tegakkan tiang..
ambik level..

mai ja rumah aku..
yg lain aku atoq untuk ang..
no worry!!
baru bleh rasa hidup bekebun n org kampung!!

Let me Take You Far Away..

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin