.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Selasa, 10 Februari 2009

Kejohanan Rugbi MSSD Gombak Under 15 (Part 1)

10/02/09 kejohanan rugbi MSSD gombak telah berlansung di Sek. Teknik Gombak. SMK Gombak Setia menghantar seramai 21 orang player yang sangat hebat..agak boleh membanggakan sebab diorang main gan cantik. Aku sbgai guru penasihat rugbi rase sgt terkilan tak dapat ikut diorang player2 aku gi sana coz pengurusan sekolah tak benar aku gi sebab alasan aku guru gstt..tak pela janji aku gi gak sebelah petang......Kesian gan player2 pergi gan Couch Hasnol gan cekgu Khairi...heheheeh..Lawak gak pegi naik BAS MINI zaman tok kadok warna biru..(janji ada transport)..save buget..
Yang penting dalam pertarungan rugby tersebut team aku menang 1 kalah 2...first round kalah gan SBPI ..kalah teruk...Second round gan Sek. Sungai Kertas menang bergaya...Third round Sek.Bukit Indah kalah tipis ...
Tapi aku amat membanggakan la coz player2 aku main dengan cantik tak kalut time main friendly dulu...Tak sia-sia la turun tiap2 petang traning dengan padang kecik jer kongsi plak gan budak bola gan hoki..hehee...

Tapi sok ada lagi pertarungan ..harap2 player2 aku perform for match besok...chaiyok2.....mari kite bukti gan cikgu2 couch hoki gan bola....hahaha..baru dia tahu sapa kita.....


Kecik ko tgok aper tu

Gapar Hambat bola tu

" Apa tungu lagi Passing la"
"ok semua orang stanby on your feat"

Guru penasihat n Couch Hasnnol yeay!





video

2 komen:

hadi berkata... Reply To This Comment

uish.. geng hijau kuning nih.. steady aa.. hijau kuning!! biar jasa jadi kenangan!!

Khairil Ikhwan berkata... Reply To This Comment

biasa la team hijau kuning......nyanyi sikit lagu tema....SMKGS, SMKGS pantang kalah...sambung aku tak ingat

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin