.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Isnin, 6 Disember 2010

Bokeh I-City part2

Bila dah berada di I-City...terasa kekurangan pulak jika tidak ada foto BOKEH...so dengan teknik yang diajar oleh en Nasri aka teratakindah tetang bagaimana membuat bokeh..maka aku yang kurang pandai ini mengadaptasikan pelajaran yang diajar oleh beliau...maka hasilnya adalah try n eror foto yang diambil.....











15 komen:

teratakindah berkata... Reply To This Comment

"Out of Fokus" atau nama lain bokeh bila dipandang dari sudut berbeza akan menghasilkan suatu seni dan gabungan warna-warna yang tejadi secara semulajadi..ianya menarik!!

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

tu dia. bermain2 dengan bokeh. cantik!!

haidi takeAfoto berkata... Reply To This Comment

salam bro..lame dah x lawat2 bro..lawa2 skg gmbr..manyak improvement ni..leh la ajar sket2 bro..klu ade outing roger2 la..leh join sekali..

afzan berkata... Reply To This Comment

guna manual focus untuk hasilkan bokeh seperti ni. betul tak? tapi kalau dapat lens f1.4 atau paling tidak f1.8 mmg lagi masyuk!

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@teratakindah..
terima kasih mempelajari ilmu dari mu

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@sasa
pic trey & eror

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@haidi
orait...saya masih belajar lagi cara nengkap gambar..ape2 nanti kita roger yer

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@afzan
kalau ada modal lebih ,,mau aje sy angakat lens potrait

skooz-san berkata... Reply To This Comment

lawa lerr gmbar2 tuhh !! warghh !

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@skooz-san

huhu...thanks bro

Mujahadah berkata... Reply To This Comment

cantik..ajarkan saya

Faarihin berkata... Reply To This Comment

memang cantik..

tak pernah try bokeh2 ni..

slalu main klik2 aje.. hahaha..


p/s: nak add link blog ni dalam blog saya ye.. boleh menuntut ilmu fotografi dengan incek cayril plak lepas ni.. hehehe..

E.d.Y berkata... Reply To This Comment

cantiknya bokeh ni..jeles2..rasa nak g icity skrg jugak..huhu

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@farihin
Terima kasih..tak pe kita sama2 belajar buat bokeh...lagi hanya percubaan tru n eror..

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@edy
Terima kasih bro ....gi icity sementara masih ada lagi

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin