.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Rabu, 27 Oktober 2010

Meet Mr. G at SS2 Murni Sek14 PJ



Kali...gi PJ jumpa kawan baik en cayril masa study di U dulu..iaitu Mr G aka Faizal kerana dia datang kl bg menghadiri traning kerana beliau dapat new job di BALING......Taniah buat Mr. G . Untuk meraikan dia maka pergi bwk makan...tempat yang paling best...iaitu di SS2 MURNI Seksyen 14 Petaling Jaya...Nak buka cerita..tempat nie..dah dua kali pergi makan kat sini...makanan2 agak sedap sehingga menjilat jari......bila dah gi situ lensa en cayril tak terlepas la..tapi malangnya...snap pakai camera HP Sony ericsson cybershoot 3.2mp shaja....so pic di bawah nie..tak la superb...

Mr G dengan gayanya tersendiri

Nasi goreng lamb chop


post signature

7 komen:

Mardhiah berkata... Reply To This Comment

=) bangga jadi orang baling!!! kerja pa kat baling nih?? nanti jangan lupa mai melawat aaarrr....amboi sedap makanan, bila maw belanja MJ haaaaa

NARDtheNERD berkata... Reply To This Comment

wow.
nampak sedapp gituuu.
:))

teratakindah berkata... Reply To This Comment

bila mylensa akan ke sana??

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

nard: penah pegi ke...hom kita gi makan sana

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

teratakindah: my lensa gan d'lensa cayril boleh jer kalu lu berani

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

nasi goreng tu yg tak boleh blah.. alahai, aku tak boleh la makan yg berat camtu

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

sasa: memang sedah bro...nasi goren kambing..huhu

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin