.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Isnin, 1 November 2010

Bola Jaring @ AKu



Bola jaring @ aku..huhu...tajuk yang pelik...cite ini bukan en cayril yang bermain bola jaring...jgn salah anggap ya..hujung mgu lepas...satu pertandingan bola jaring PSKPP peringkat daerah Selangor dia adakan di Selayang Mall badminton court...pertandingan ini disertai dari daerah Gombak , Klang, Ulu Langat, Hulu Selangor dan daerah2 lain...aku berada disin sebagai AJK logistic dan AJK kebersihan ...dan yang best nya lensa sy tak lepas juga mebidik..kalau bola jaring ada GS (Goal Shooter) manakala pula kamera pula KS (Kamera Shooter)






Barisan Urusetia SMK Gombak Setia yang bertungkus lumus memastikan perjalan program tersebut lancar...terima kasih semua...

post signature

1 komen:

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

tu dia cikgu cayril beraksi sebagai KS. hehe hobi menggambar ni, di mana2 pun berkepit dengan kamera :)

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin