.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Ahad, 25 Januari 2009

Hari Road Run Antara SMK dan SK Gombak Setia






Tanggal 24 Jan 2009 bermulalah aktiviti pertama sekolah iaitu road run antara sekolah menengah dan rendah gombak setia. Aku pun bergerak dari rumah kol 7.00 am ....kol 7.10 sampai disekolah dn terus punch card...Dalam acara road run nie aku telah dilantik menjadi marshall bermotor ( buat rondaan pada jalan2 road run, jaga lalu lintas dan pelbagai lagi...So aku gan anas menunggu bos iaitu cekgu ubai tuk memberi arahan dan taklimat ..tugas dah diberi setiap seorang.Aku ditugas kan kena jaga checkpoint 1,2,3,4,5,29.....Tepat 7.45 aku gan anas pun gerak ketempat masing....Setibanya aku aku pun buat la rondaan sebanyak lima kali bagi memastikan setiap check point dah ada penunjuk jalan dan guru yang bertugas disitu.. tepat pukul 8.30 ..perserta road run pun dilepaskan...Dipendekan cerita...sudah abih peserta dilepaskan anas pun sampai dan mengajak aku buat rondaan sepanjang perjalanan road run.....berenti keja p check point cik liuza...borak2 kejap tangkap gambar...pastu beredar..Sampai ke check point kedua last...kami berenti kejap jaga lalulintas......sudah abis peserta kami pun beredar dan terus masuk balik ke sekolah.....diringkaskan cerita ...Pemberian hadiah berlansung dengan meriah nye dimana para peserta duduk berkumpul di kantin sekolah...Turut serta Pengerusi PIBG hadir dalam majlis tersebut....Hadiah diberikan kepada para pemenang dan Rumah Ungu merupakan juara dalam acara Road Run ...taniah kepada rumah UNGU....kuciwa aku rumah biru tak menjadi juara...Akhirnya kepada semua pihak termasuk guru sekolah men dan ren , pasukan beruniform, RELA dan pelajar-pelajar yang membantu dalam segala hal bagi melancarkan acara tersebut..Terima Kasih ...Disediakan gambar di dalam acara Road Run 2009....


4 komen:

lillies berkata... Reply To This Comment

salam perkenalan...
awalnye wat merentas desa....cikgu x lari sama ke?

m.nasri berkata... Reply To This Comment

wahahaha....cik liuza yg manis bak gula tu yer?? aku nak gambar!!!!!! aku xkire!! aku pun nak update gambar2 baru jgk!!

purplechoc berkata... Reply To This Comment

hai cikgu wan :)

aszifa_aris berkata... Reply To This Comment

uwah, cikgu ya! =]

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin