.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Ahad, 22 Februari 2009

SS2 Murni PJ Seksyen 14....Restoren Paling Best

lepas pekena bowling ..gi makan lak kat ss2 murni Pj seksyen14...First time aku gi situ makan...perggh..mule2 tgok restoren tu penuh orang sampai nak makan kena tgu orang abis makan..tempat meja dia susun dah macam kereta api panjang kat 1 km agak nye kot...last2 dapat gak tempat tak laam pun menunggu..sok order la...yang pelik depa tak da bagi Menu..nak tgok menu gi masuk kedalam dulu....Sok aku order Spageti Cabonara Rm 10.00 gan air Pink Panter Rm 8.00..harga boleh tahan gak...yang penting kuantiti sama banyak gan harga..heheh..nak yang banyak ajer.Total semua RM 18.00. Yang lain pun ambik order sama ja coz tak tau nak makan ape main sebut jer..aku pun tak ingat dah depa order ape...Yang pelik lagi satu orang angkat order tu dah la tak catit..siap leh hafal lagi apa kita order..dasyat..So kami pun makan sampai tak ingat dunia..sampai perut jadi tegang tak ingat la......Anyway makan kat situ memang best la..sapa2 tak penah gi pi try cuber..pasni aku gi sana nak test lak Air cap Lily ..ada banyak warna...hehehehe....


Ready to eat

Aku menunjukan Spageti Cabonara


Air pink -> Pink Panter

Cayrol feat elly


Nasi goreng special and kambing panggang

Membazir amalan syaitan

Roti daging abisss

4 komen:

Asyraf berkata... Reply To This Comment

Hahahaha.. Gila babi makan kat sini.. haha..

Khairil Ikhwan berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Khairil Ikhwan berkata... Reply To This Comment

Woo asyraf....babi pun tak gila makan kat sini...huhuhuhaha

purplechoc berkata... Reply To This Comment

memang best pun kt cni ek.qemmal tak pernah pegy murni,adik die wiliam tu pernah la.food lebih kurang same je.

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin