.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Isnin, 18 Mei 2009

Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah SMKGS 2009


Sempena sambutan hari guru telah disambut dengan begitu meriah di SMKGS .....Pelbagai aktiviti telah dilakukan buat julung2 kali nye....haha...Aturcara pertama di mana guru diarak dengan paluan kompang..Mcam best jer aku rase ...first time nie berarak cam nie....pastu acara rasmi perhimpunan hari isnin dijalankan....Selesai upacara perasmian so terus ke acara perutusan dari orang2 atasn ..selepas tu nyanyi lagu guru dan lagu tema..kemudian disusuli acara persembahan pelajar dan guru2.....yang paling best cekgu anas gan cekgu pitok buat persembahan secara sempontan dan bersahaja....ikut dan ajer...rugi plak aku tak join depa sekali...heheheh..segan seh...dah selesai acara sukaneka antara guru2 dan pelajar...yang aku ingat tadi acara make-up sambil tutup mata..., tehtarik bergaya...,menganyam ketupat, Dengar dan cari...n music chair n last sekali bowling kelapa .....Nak cerita aku terlibat dalam game Dengar dan cari dimana aku tag team gan cekgu syafeezi....akhirnya kami menang tempat kedua....huhuuh.. Acara seterusnya...perut dah lapar bangat so acara makan pun berlansung ..makan ala-ala ballroom...best hidangan nye...... Yang penting hari guru nie aku dapat gak la hadiah dari pelajar2ku...Terima kasih bagi adiah kat saya...terharunye saya.....Akhir sekali aku nak kate la memang best sambut hari guru nie...dulu aku time2 form 3 ada gak la sambut hari guru kat sekolah tu jugak....teringat mase muda2 dulu..sekarang aku plak jadi guru..huhuuuh..Anyway memang fun and enjoy......sekian

Berkumpul sebelum berarak
Anas, pitok n hashim muka tomey
Paluan kompang
Antara peminat setia
Pengapit diantara peminat

Sian budak nie kena makeup dek anas
Bowling Kelapa perghh
Eh aku karoake ke
Dari kanan Guru paling Tertib, Cantik, Garang and Hensem

makannn....
Hadiah yang ku dapt

2 komen:

yasmeen berkata... Reply To This Comment

selamat hari guru !!!
i cilok stu gmba eh..jgn mare..

m.nasri berkata... Reply To This Comment

hahaha hari yang paling best!!! bro, aku nak gambo2 lagi!!!

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin