.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Isnin, 17 Ogos 2009

Kena tag oleh Teratakindah pulak

Tag ini muncul nyer daripada http://anas-teratakindah.blogspot.com......

3) Mengapa anda suka foto ini?

Sebab dia boleh buat duit.....

4) Bila kali terakhir anda makan PIZZA?

Semalam, Minggu lepas , bulan lepas or tahun lepas ..entah lupe la..last kali aku makan gan family aku kat pizza sebelah carefour wangsa maju...


5) LAGU terakhir yang anda dengar?

Lagu Yuna..."Dan Sebenarnya" best2


6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan TAG ini?

ikut dan nak buat ke tak.....


7) Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan NAMA apa?

Cekgu Cayril...Sir Cayril...Khairil...Ikhwan...Wan..Bro


8) TAG lagi 6 orang

1)Along Arman

2)Iladelarosa

3)uwmaisarah

4)edan

5)Cik Mai

6)Cik Yana


9) Siapa no 1 bagi anda?

my adverlets partner...cekgu anas.
[http://anas-teratakindah.blogspot.com.].
orang yang tag aku nie..



10) Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?

Biarlah rahsia..teka la sapa


11) Kata sesuatu berkenaan dengan no 5

mari join la advertlets.com


12) No 4?
member aku nie yang paling pandai buat ayat jiwang dalm blog....



13) Siapa orang no 2?
orang no 2 ialah mak aku ...mak masak memang best..huhu



14) Bagi pesanan kepada orang no 6
Kepada orang ke no 6 nie..bile nak ajar aku vokal nyanyi ..

Akhirnya habis jugak tag nie...pesanan kepada yang dah kena tag ..buat yer gan tak buat...

Yang Tulus Ikhlas

post signature

6 komen:

Precious berkata... Reply To This Comment

Owhh .. nak wat duit? Jom join DanaRaya kat blog saya. Jom!!

edan coba berkata... Reply To This Comment

Cikgu...
maaflah edan x suka jawab TAG!!
sowy sesnagt!!!

Well yer ke edan slalu vuat ayat2 jiwang?! matieylaaaa....
lawaklah cikgu ni....
:P

maisyara pot! pot! berkata... Reply To This Comment

law mai da wt tag ney kne amek gak ke??? coz, ary 2 bwu jep wt... u can see this tag 2 my entry.. :)

uwmaisarah berkata... Reply To This Comment

amb0i3..akn dlangsaikn~hi3

HonEyBuNNy berkata... Reply To This Comment

ila da jwp tag neh..uhuh..dah aad atau lam blog ila..kira da jwp lah..ihihi..SLAMT SMBOT RAMADHN GK tau..uhuh

noor afzan berkata... Reply To This Comment

NAK TEKA LA..
ADA AFFAIR DENGAN BAPAK KAMU LA CAYRIL..
SEBAB ITUKAN MAK KAMU~
AHAA..
PANDAI X SAYA CIKGU~

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin