.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Rabu, 16 September 2009

Berbuka bersama TeratakIndah Di Intekma Resort Shah Alam


Assalamualaikum...cite yang disampaikan ini masih belum basi lagi...masih segar dalam memory kepala aku lagi...Citenye begini pada hari ahad lepas..Club WaNas Group mengadakan satu majlis berbuka puasa di Intekma Resort di Shah Alam...Antara yang turut hadir iaitu selaku pengerusi iaitu Cekgu anas (teratakindah), cekgu Khairil ( cayril-z) , cekgu lady D dan tetamu khas kami iaitu Cik Nadhirah... cekgu asimo tak dapt hadir kerana dia balik kampung..sory ek...

Maka tepat kul 4.00 pm si anas jemput aku dirumah dah teus pula mengambil cekgu lady D dan adiknya....So kami pun bertolak dari Gombak ke Shah Alam mengambil masa 1jam lebih sebab ari ujan da...jem pun lagi..

Sampai disana pusing kat shah alam ..maka si anas menunjukan aku kawasan shah alam..aku tau la nas kawasan s.alam ..coz aku keja sana dulu...haaha...

Masa menunjukan kol 6 lebih bergegas ke Intekma Resort Shah Alam..kami register dulu dan membayar duit sebanyak RM268..tak bayar tak dapat masuk karang...Ape lagi aku gan si anas menyambar la segala makanan yang ada disana..huhuh..Okla tak nak merapu banyak korang tgok la gambar gelagat kami semasa majlis tersebut...

Tgh posing kat Plaza Alam Central..senyum skit

Wanas Group..come join our group...

"Bile nak buke nie tak sabar nie" lapar lapar...

"Lauk ape lagi aku nak ambik nie..cam tak cukup jer...Ushh tu cam best jer.."

Alamak ganas nyer dia nie..nak tikam ape tu?

Makanan yang kami santap..




    Mak ai penuh meja...

    ini makanan aku

    aku paling suka kambing bakar

    Ayam bentuk M






Nukilan oleh;

post signature

2 komen:

maiyah berkata... Reply To This Comment

salam.. meriah makan.. selamat hari raya :)

noor afzan berkata... Reply To This Comment

makan tuk bape orang ye 268 inggit tu..?
kat plaza alam sentral ek?

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin