.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Jumaat, 18 September 2009

Teratakindah Feat Cayril-z at Sabak Barbeque & Steamboat


Buat hari hari terakhir untuk bulan ramadhan nie..kami sekali lagi Wanas Group berbuka puasa di Sabak Barbeque & Steamboat bertempat di Taman Melati bersebelahan MR2..Ini kali kedua jamuan berbuka puasa diadakan untuk bulan ramadhan ini...Plan awal sebenarnya kami hendak berbuke puasa bersama dikalangan guru GSTT tetapi tidak tercapai coz last minit ada hal tak dapat dielakan..Tapi just kami tige orang jer...tak pe la..anyway memang happening ..walaupun tige orang ..

Cite sikit pasal tempat nie...wah agak hapening jugak la..coz makanan dia semua fresh2 belaka...ada bebola ikan mcm2 jenis, udang galah, kerang, sotong, ada pelbagai daging , ayam, nasi lauk pauk, cendol, pengat pisang, nasi briayani kot rasenye dan Ice cream vanila dan coklat...dan pelbagai menu lagi..

Bercakap tentang harga pulak boleh lah tahan tak berape mahal sgt coz sekepal dalam buget RM40 seorang..kita boleh makan sampai tak larat pun boleh or open sampai kenyang..

Cara ketika hendak bersantap..perlu la dimasak dahulu iaitu dia bagi dua fuction kite boleh memanggang dan merebus...kuah pual ialah kuah tomyam or sup...

Mari kite tengok pic yang telah diambil oleh Cayril sewaktu disana..Jom.

Posing ala-ala gitu...

Ini chef cayril ingin menunjukan cara memasak yer...puan2 diluar sana sila ikut.

Pengerusi feat Setiausaha Wanas Group

Posing ketika hendak balik..Pengerusi gan Naib Pengerusi..

Antara Santapan Kami







Silent writer

post signature

8 komen:

maiyah berkata... Reply To This Comment

wah.. gi buker lgi.. mmg meriah :)

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

ermm...sedap2 belaka...

nampak mmg fresh...ixora suka seafood....

lenkali ajak me!

J@J@ / Bini The Rock berkata... Reply To This Comment

wah syoknye makan makannnnnn

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to kak maiyah...berbuke di hari hari terkahir ramadhan

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to ixora..nanti kite invite ixora join my group..k

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to jaja/bini the rock...selamat hari raya maaf zahir batin...syok yagn bola..oppps syoks makan..

noor afzan berkata... Reply To This Comment

macam kat seoul garden lak makan kena masak sendir ngan ada tomyam or sup..
last tu aiskrim ker?

eiza in the house.. berkata... Reply To This Comment

Selamat hari raya..maaf dipinta..semoga ceria dihari raya nanti :)

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin