.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Isnin, 21 September 2009

Seharian Hari Raya Pertama..

Wahh indah sungguh di hari raya ini...akhirnya dapat jugak menyambut hari raya nie...walaupun ada ganggu dari orang utan tak dikenali....wawa..Tema warna ari raya tahun ini adalah berwarna HIJAU....dua buah keluarga aku memakai pakaian berwarna ijau...yeah..anyway pagi hari pas solat..ape lagi aktiviti kunjung mengujung dilakukan...tak gi mana2 pun just kunjung kerumah adik beradik mak aku jer..pastu balik..umah dan menanti kedatangan pengunjung.....so tak perlu cite banyak..tgok la pic hapening ini....


Bergambar bersama ayah aku..sepesen jer baju

aku feat my adik..cewahh


Family in da house family Pak Mad & Family Aku (Team Green)

Ada sesiapa nak berkenalan..ewahhh


Berkunjung ke rumah Pak Mat adik Mak Aku

Berkunjung ke rumah Pak Long ku ...

P/s : Sila ke gallery aku..untuk melihat pic selebihnya....Tekan Sini

post signature

7 komen:

imanshah berkata... Reply To This Comment

Biar hati sejernih air,jangan pula dipenuhi lumpur
Kalau salah belum berakhir,harap diampun dengan rasa syukur
Jika budi dipenuhi ikhlas, jangan ia disulam tuba
Jika ada salah dan silap, harap diampun di hari raya...
Biar amarah disunting sunyum,ibarat pekerti disulam kasih
Harap dihalal makan dan minum, ibarat rezeki yang tidak disisih

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

wow!

ixora juga hijau...boleh la kita join ye....

:D

lillies berkata... Reply To This Comment

salam lebaran..
wah...cantiknye baju....
meriah ek umah awak..nak gi beraya sana gak leh x????

maiyah berkata... Reply To This Comment

Salam lebaran.. wah sedondon tu.. canti ler warna hijo :)

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

hidup grean team

~::sya_mujahidah::~ berkata... Reply To This Comment

hurm...sorry lmbt plak komen...
wah2, ni mmg sebijik sama warna ngan family ana...
hijau!!
love hijau..^_^

noor afzan berkata... Reply To This Comment

serba ijau macam tema blog nih juga la..
hehe~

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin