.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Ahad, 26 September 2010

Lawatan ke Hutan FRIM


Sabtu lepas...sekali lagi en cayril bersama partner teratakindah (nasri) outing ke FRIM Kepong bagi memenuhi hobi tembak menembak kami.Tepat pukul 3.30 petang kami pun tiba di FRIM Kepong....Dengan berbekalkan Rm 6.00 ..(berbayar tu masuk) ..mari tgok hasilnya buruan kami disana....Sebelum nak masuk ke dalam FRIM tu kami pun pergi la ke info center..nak tanya2 pasal hutan dalam FRIM ni...pastu kena la isi satu borang lawatan..kira borang tu sebagai lesen lawatan..pic di atas merupakan peta rujukan kami untuk menembak

Teratakindah a.k.a nasri rakan sepenembakan

Rumah Melaka

Laluan ke air terjun sg kroh

Kehijauan flora dan fauna

Sg Kroh

Rumah Terengganu

Laluan ke Loji empangan air

nie en cayril...tgh laraskan mengikut kesesuaian ketika menenbak :: pic ehsan dari teratakindah

6 komen:

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

selamat berfotografi bro. nmpknya team member dgn encik teratak. indahnya alam :)

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

yup..teratak rakan sepenembakan

Suara Kalbu berkata... Reply To This Comment

Eh ..ehh... tempat ini dekat gila jer ngan umah ida. Tak tahu pulak dalam FRIM ni ada tempat secantik dalam blog ni.

Takleh jadi ni...

kata kila berkata... Reply To This Comment

lawanya gambar!

tiafazunia berkata... Reply To This Comment

gambar lawaaa lawaaaa!
;)

teratakindah berkata... Reply To This Comment

teratakindah datang!!!!!! FRIM memang sesuai kepada pencinta alam dan menggemar sukan lasak jungle tracking...nice shoot bro!!! next shoot kat broga hill...nnt kan wahai blogger tegar...

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin