.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Khamis, 30 September 2010

Makhluk KeciL Comey.....

Hari ini...selesai sahaja tanggungjawab untuk hari ini...en cayril melapangkan diri untuk bermain dengan makluk kecil..iaitu anak kucing pendatang baru di rumah en cayril...ini anak kucing keberape en cayril pun tak tahu...sebab mama dia asyik menetas anak jer....ehehehehehe....nama pun belum di beri lagi...ada tak sape2 nak kasi nama pada baby kucing ini!

Apa yang penting kerjasama..pastikan anda memakai tali pinggang keledar...

Selipar super car...ala-ala..wonder pet..


7 komen:

Humanity Life berkata... Reply To This Comment

alahai comeynya kucing2 nie.... ekekek

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

kucing hensem.. tk tau apa nama yg best Tam dan Puteh.. hehe..

aku suka lighting level kat pic ni ;)

Ckin Kembaq berkata... Reply To This Comment

Comey giler keta si kecik tu..hehe nmpak cam real..tengok dua kali baru prasan rupanya tu adalah kasut..hmmm bubuh nama Citam?Ok?..hehe just cadangan..

Suara Kalbu berkata... Reply To This Comment

Cayrilllllll....


Comelnya mereka. Eh apasal ko buli dia eh ? ishhhhhh.. nak kena babap budak cayril ni

aYaz berkata... Reply To This Comment

chumey banget...
ngee..
i like kucen...
^.^

masam-manis

Nur Hawa Mohd Zin berkata... Reply To This Comment

aaaa...sukenye..tomey..semua kucing awak ek?

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

hawa: ni kucing sy yg ntah ke berape

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin