.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Khamis, 18 November 2010

Panning Bersama Teratakindah




Sementara cuti raya korban masih ada lagi..d'lensa cayril bersama mylensa teratakindah memulakn aktiviti di hari raya korban kedua..Kejadian berlaku di depan Pasar Besar Gombak.... kami membuat eksperimen tentang skill untuk membuat panning...huhu...ini hanya try and error sahaja...




Tangkap kepala lori...sory abg lori tak padam no plate abg



Kereta ni paling aku minat....

Jom pi genting



Si apek bawk beskal nie...pun kena jadi bahan eksperimen

My Lensa a.k.a Teratakindah....rakan sepenembakan





8 komen:

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

nice try bro. lebih slow shutter, background akan lebih panning :)

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

thanks da info bro....

Nurr Kasih berkata... Reply To This Comment

nice..sya x pernah lagi try buat panning. kena cuba jgk ni :).

Mujahadah berkata... Reply To This Comment

rasanya dah penah try buat macam ni... :) PANNING ya nama dia... hehe...k2... nice!

m!da BucHuxX berkata... Reply To This Comment

nice cgu.:d
tempat pun strategik .but sya rase mcm ader yg kurg.but still nice.:DD

afundee photography berkata... Reply To This Comment

ok da tu.. klu shutter bg slow lagi belakang pasti lagi blur.. area gombak? nanti kita outing la bila sy blk msia.. sy area ampang.. =)

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

thanks afundee..nanti kita boleh outing sama2...

haidi takeAfoto berkata... Reply To This Comment

wahh semakin maju skg ni...lawa panning..keep it up bro..

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin