.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Ahad, 21 November 2010

Family Day 2010

Family day keluarga Tok Uda... kejadian tersebut berlaku pada 19 - 20 /11/10 bertempat di Impian Country Resort Bt 14 Ulu Langat..family diadakan buat julung2 kali nya bagi keluarga tok uda..antaranya family cikla, family cu din dan family en kadir( ayah aku)..aktiviti pada malam pertama ..panggang memanggang ayam, ikan , udang , sotong, sausage.

Mak Bell...Cik La...faizol n nisa

Panggang..gan tak panggang

Ikan, sotong, ayam, udang macam2 ada

Makan , makan,makan

Sudah makan ...balun rebana pula...

Eh teratakindah pun ada...dia ni menceriakan lagi suasana ketika itu.thanks 4 join da group...

post signature

3 komen:

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

Macam best je tu... apa lagi xtvt yg boleh buat selain bbq yea...

nak tgk tempat sekitar tempat tu...

:)

Mujahadah berkata... Reply To This Comment

Beta sangat murka! kenapa beta tidak menge'join'..huh!

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

meriah sungguh. encik teratakindah tu fotografer jemputan khas agaknya. hehe

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin