.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Jumaat, 17 Disember 2010

The Season of the Witch is Here


Pertandingan merebut tiket tayangan Season Of The Witch..tapi sebelum kena la buat satu task yang diberikan iaitu ...KENAPA TAKUT PADA WITCH?.

ehsan dr google
Tgok muka pun dah gerun seorang perempuan yang dikatakan witch ni...kalu betul jumpa witch baika aku angkat kaki lari,..dah la reti buat magic macam..boleh tukar kan benda yang ajaib yang dia suka...satu lagi takut bila terminum air racun yang dia buat...huhu..kira witch ni boleh jadi doktor la...takut tgok bila dia terbang gan kayu penyapu dia tu...kalu yang witch moden penyapu dia pakai enjin bile nak terbang..aku takut terbang sana-sini terlanggar bangunan ke atau terlanggar pokok ke ..maka bengkok hidung mancung tu.....



ehsan dr google

Kalau lah aku ada penyapu nie ..boleh pakai ..tak perlu nak isi minyak kerenderaan.....

So sekarang aku nak letak pic tentang movie yang akan ditayangkan pada 6jan 2011 ni.Tilet free kalu cerita aku tu mendapat perhatian uncle nuffnang

Season of the witch

2 komen:

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

harap dapat perhatian ar bro boleh tumpang sekaki. ops.. hehe

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@sasa
doakan..kalu dapt jom la sekali heheheh

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin