.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Khamis, 16 Disember 2010

TRON


Asalammualaikum, dalam sebok2 aku ni kat sekolah sempat lagi pergi outing ke Sunway Piramid kerana menonton Tayangan Perdana TRON di TGV Sunway Piramid. En cayril ke sana dengan rakan selensa iaitu en terakindah kerana en teratakindah telah memenangi dua tiket tayangan perdana TRON..yang ditaja oleh uncle NUFFNANG kita..terima kasih bagi tiket free.

Semasa memasuki pintu utama..perkara yang amat aku kesali keranaa segala bentuk barangan digital kami terpaksa DIKUARANTIN termasuk lah Hp kami juga..Tak taw la kenape..ingat dengan DSLR leh rakam kot cerita TRON tu...Koman tul la TGV ni..dah dikuarantin kan terus pula ke post SCAN badan..kiranya kami discan bagaikan PENYANGGAK, teruk betul la. Pasni aku tak mai dah TGV sunway nie...

Selamat melalui rintangan tersebut...mula memasuki pawagam dan menonton ..Cara persembahan cerita yang penuh teknik CGI dengan 3D membuat mata aku tidak berkelip2 menonton cerita itu. Aku tak leh nak ulas cerita TRON jalan ceritanya membuat kan aku banyak bertanya...Siapakah dia CLU?...Adakah CLU tu orang yang serupa iaitu Flynn..? Siapakah ketiga2 orang pengasas dunia tron tu?...rasanya mahu menonton sekali lagi..huhu

Selesai ja tayangan tersebut...mula sekali lagi kelamkabut dimana..semua penonton bersesak mengambil barangan digital semula...(dalam hati ku berkata masih selamatkah barangan aku tu)..alhamdulillah barangan disimpan dijaga dengan baik..kredit pada staff TGV menjaga barangan kami.

Kepada yang belum menonton cerita TRON kejar lah ke pawagan yang berhampiran. Kalu dah tgok tu leh la cerita kat aku secara detail jalan cerita ni...hehehe..


p/s : kepada yang dah tgok TRON ni..jangan lah menganggap BLOG cayril ini terkena rasukan daripada CLU iaitu yang mana geng jahat ia mempunyai jalur berwarna OREN...yang baik berwarna PUTIH


Tiket Tron Tayangan Perdana




Thanks Nuffnang


Kaunter tiket Nuffnang

Posing skit tgok tiket




Minum sebentar sebelum pulang



4 komen:

Mujahadah berkata... Reply To This Comment

pasangan kekasih ni tak leh dipisahkan....hehe... bestnyaaaaaa leh tiket freee

teratakindah berkata... Reply To This Comment

wow!!!! terbaek

Faarihin berkata... Reply To This Comment

wah.. dapat tiket free.. bestnya... (^__^)

afzan berkata... Reply To This Comment

amboih, berjalan berdua je ke? hehehe

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin