.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Sabtu, 5 September 2009

15 Ramadhan..Meow oh Meow..

Salam ramadhan ke 15..ape kabar semua...alhamdullillah semoga kalian sehat wafiat...malam semalam tak da aktiviti..aktiviti offline...N3 kali tak de pe nak cite.. pasal aku..so nak cite sikit pasal kuceng aku plak ..tak abis lagi touching dr semalam..pasal tak bwk dia main bowling semalam.hehehe..sampai nak kena pujuk lak..macam pujuk awek plak

Tuh dia buat tarik muke..aku panggil pun tak pandang..

Secara kebetulan plak si asimo ngajak p carefour wangsa maju coz temankan gi kedai celcome nak update dia punya sim card..sekali tak leh da kena gi center gak...kuciwa dia..Asimo cantik songkok ko beli tadi..wawawa..
Ape lg dh sampai kat carefour kena la aku beli satu barang coz nak pujuk si meow aku nie..adeyh..

Nie la barang aku beli...makanan dia..sebab dah 2 hari tak beli stock makan dia..patut la touching semacam jer...ngada ngada

mood dah ok..kelihatan kekenyangan bangat..

Nie lah dia kuceng aku pas makan aku beli tadi..dah tido gaya ala kuak lentang..finally dia dah tak touching lagi..wawa

Akhir sekali pas gi carefour aku gan asimo sempat lagi gi usha-usha tempat baru kami melepak nanti iaitu WANGSA WALK...Usha kat luar2 ja..tak leh masuk..blom opening lagi..Pas merupakan rumah kedua aku gan anas la Coz kami nak gegar pusat bowling Wangsa Bowl ...wawaw..Lagi satu nak tgok wayang tak yah gi KLCC lagi...Wangsa Walk ada panggung wayang TGV..yeah

Aku penulis

post signature

8 komen:

CikYana(",) berkata... Reply To This Comment

tomeinye kucen

hehehe

kucen sy kaler putih

nme dia PESU

hehehehe

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

thanks ci yana...kite lupe lak nak letak nama dia...karang touching lagi lak..nama kuceng kite domok aka dmk...

maiyah berkata... Reply To This Comment

salam.. comel nyer kucin.. pandai rajuk plak.. wah kalo ada panggung wyg kat situ bleh ler akak gi slalu :D

noor afzan berkata... Reply To This Comment

alololo~
serius kucing tu sangat kiut..
geramnyer tengok die..
huhu~

J@J@ / Bini The Rock berkata... Reply To This Comment

huiyooooo.....cantekkknya meow tu!!

pandai majok2 plk kan?? tp takpe la..klu x majok tak dpt la 'SMART HEART'....

xD

khaLifah feDi berkata... Reply To This Comment

besau kucing hang !!!

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

kucen....kucen...tomei....

meoww....geram!!!

:D

n@m@n berkata... Reply To This Comment

fuhh..dpt kucing ni siap la..

geram tol..

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin