.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Rabu, 9 September 2009

19 ramadhan Topeng Muka

Hari nie bertarikh 09/09/09....Adeyh ari nie time PnP di sekolah tak berape selesa dah sesak nafas sebab dapt arahan setiap guru-guru wajib memakai topeng muka..fuhh...Ini la first time aku memakai topeng nie..sebelum nie tak penah pun ..buat rilek jer.....Pemakaian ini pun bukan case H!N! tetapi atas sebab kedatangan Orang Atasan daripada Jabatan Pendidikan datang sekolah untuk buat Pemantauan Sekolah..So terpaksa la guru2 memakainye....Nasib baik la sekolah sponsor topeng nie..kalu disuruh beli aku tak mau...wawaw...So dengan pemakain topen g ini macma ragam telah dapat dilihat...

Ini la aku ..gan wajah baru ketika bertopeng muka free..

Ini cekgu pitok dah tak da keja ..nak super impose la nie..ala-ala power ranger..aik cekgu hashim pun ada sekali

cayril: Pitok ko nak belah yang mana dulu?

Pitok: Kita belah kat atas dulu ar...lagi senang kan..

Cayril: Mintak aku spanar gan gergaji...jap..tukul besi sekali..

Ini merupakan perbualan antara prof cayril gan prof pitok...tak tau la nak bedah ape ni?


Best regard:

post signature

13 komen:

noor afzan berkata... Reply To This Comment

haha~
awat wajib pakai topeng?

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

sungguhpun uoallsss bertopeng....tetap hensem and macho la!!!

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to nur afzan..wajib sebab orang jabatan nak datang pantau..just polow the order

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to ixora..bangga nyer kite dikatakan ensem...

lillies berkata... Reply To This Comment

wah.....
macam2 gaya yea....hehehe...
critis dan kreatif....

sila amik award kat blog dak ni yea...

maiyah berkata... Reply To This Comment

ko tutup lobang idung ko yerk ekekeke :D

♥ayudeadwish♥ berkata... Reply To This Comment

nga.. da cam tukang potong rumput.. erk!!

Nedy Nadia berkata... Reply To This Comment

diolag antara pakar bedah ek?
hahahhaha

UcU mAnjA berkata... Reply To This Comment

Wah!
bagus sebenarnya memang kena pakai dah pung. Bahagya ok sakit ni,
merebak dengan cepat.

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to cekgu lillies ..to idea ketika menunggu nak masuk kelas....waawaaw

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to kak maiyah..tutup gan bagi masuk lalti nanti batal pose...

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to ayudead wish...post ini tengah kekosongan ada sapa2 nak isi kekosongan ini

CikYana(",) berkata... Reply To This Comment

mcm2 la gaya cikgu2 nie
ahaks

sy pkai time pegi bazar
n tmpt rmai org..hoho

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin