.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Khamis, 10 September 2009

20 ramadhan Majlis Tadarus & Khatam Al-Quran

Assalammualaikum....ari ni nak cite skit pasal Majlis tadarus & khatam Al-Quran yg telah diadakan di school aku..Maka penuh lah dikalangan guru yang turut hadir di majlis tersebut..majlis pertama iaitu tadarus dimana setiap sorang mengambil beberapa juzuk setiap guru...dan di baca secara bergilir sampai habis....kemudian acara khatam Al-Quran dijalankan sehingga selesai...

Wau siap disediakan bunga mangga tu..ingat boleh ambik..upernyer buat action kame jer kat tgh2 tu...

gambar ini telah ditangkap secara tidak sengaja oleh uztaz firdaus..

Uztaz firdaus tgh membaca ..gambar ini diambil secara action kame jer...

Ini lah bos kite...merangkap sebagai Puan Pengetua ...tgh memberi sedikit ucapan.dalam majlis tersebut..

Isk cekgu rosli pun nak interprem jugak!

Haha..cekgu hashim kantoi aku tangkap gambar dia time tido.....


Salam ramadhan:

post signature

3 komen:

maiyah berkata... Reply To This Comment

salam.. sy tak dpt khatam lagik bulan posa nih huhu

fathiahRAIHANA berkata... Reply To This Comment

ttiap twon kn bila time mjlis khatam Quran kt skola ,
dekat2 abes ramadhan nieh ,
ustaz ana mst nangis
bc doa khatam Quran . sayu cgt tgok
ustaz time tu:)

YoOsH berkata... Reply To This Comment

wahh.. semangat2..
hashim tido baek jer.. ampehh..

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin