.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Khamis, 7 Oktober 2010

CayriL Blog Hebat Hebat.....


Terima Kasih kepada bro SASA yang mentagingkan blog sy....HEBAT kah blog aku nie...aku rasa biasa2 jer pun heheh....tapi memang HEBAT gak la..hahah...pujian to my blog....CayriL-Z....

Bila dah kena tag..kena la jawab soalan dulu..sokla nya

1) nama blog anda buat masa ni..
Blog CayriL-z...ntah kenape aku pilih nama nie..mungkin adaptasi daripada nama aku KHAIRIL

2) anda rasa blog anda hebat..
Memang la hebat..sebab owner nya memang HEBAT....HEBAT

3) benda yang anda sayang?
Family aku, kucing2 aku, wakil-wakil penjual detox cayril, Rakan2 sepenembakan, dan gf aku...

4) anda tengok waktu dekat mana??
Mesti la pada jam tangan aku yang bernama RIzon

5) web sesawang yang anda selalu jenguk.
Setakat nie usha blog yang ada2 pic yang best..maksud aku pic orang shoot..la

6)letak 3-5 blog yang anda rasa hebat

1) Teratakindah
2) Cik Biskut
3) Erma
4)MJ

Blog ini telah di tag oleh cayril...kerana blog yang di tag ini adalah sgt HEBAT....so korang kena jugak tag-tag blog hebat blogger lain yer...

Selesai sudah tanggungjawab sy yang di tangging oleh bro sasa....

3 komen:

Mardhiah berkata... Reply To This Comment

wehee....MJ ada joa...
kena buat macam cyril buat tu jugak ker... ok3...
nnt nak try...first time org tembak tag blog MJ nih

Nur Hawa Mohd Zin berkata... Reply To This Comment

huhu...semoga blog ni bertambah hebat

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

kita hebat!! yeah.. semangat mencurah2 ni :)

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin