.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Sabtu, 1 Januari 2011

Analisis Blog Cayril

Setelah 2010 melabuhkan tirai aku ingin membuat analisis tentang blog cayril bermula dari bulan Mei sehingga December 2010


Riview yang pertama iaitu Post Title yang paling tertinggi iaitu :
1) SPM trial 2010 - 64 page views
2) Perlawanan Akhir Kedua - 44 page views
3) Tingkatan Traffic Blog Anda - 26 views



Traffic Source
3) http://annadzirah.com/blog/ - 44



Page View by Countries : Malaysia - 6739
Page View by Browsers : Firefox - 3364 (43%)
: Chrome - 3053 (39 %)
: IE - 1078 (14 %)
Page View Operating System : Windows -7505 (98%)
:Macintosh -62(<1%)

p/s : Analisis dibuat bertujuan adalah untuk memperbaiki persembahan blog cayril.Kepada rakan bloger terima kasih kerana sudi menziarah blog aku ni. Jasa rakan2 bloger amat aku hargai..Semoga penceritaan 2011 ini adalah lebih baik drpada tahun sebelum nya..

5 komen:

Mujahadah berkata... Reply To This Comment

nak try buat jugak la.... :) hehehe...tQ... ada gak idea untuk esok...hehehe

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

salam bro...

rajinnya ada analisa begini...

bagus juga kan... boleh tahu ramai ke tak org review blog...

nway... nak wish Happy New Year 2011!

:)

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@mujahadah ..Try la buat tgok tahap mana blog kita

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@ixora
Huhu..rajin skit..nak buat n3 ...

siti faridah harun (nama penuh tu) berkata... Reply To This Comment

blog femes,, ramai yg dtg,, huhu

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin