.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Khamis, 6 Januari 2011

Tayangan Perdana Season Of The Witch






Salam kepada semua rakan...dalam hati ku berduka nie masih sempat lagi menonton wayang. Kali ini aku buat pertama kali memenangi 2 tiket yang diberi oleh syarikat pengiklanan yang terbesar iaitu NUFFNANG ke Tayangan Perdana "Season Of The Witch" di panggung wayang Cathay e@Curve . untk pengetahuan rakan sepejuangan teratakindah pun memenangi 2 tiket juga..Maka aku, teratakindah n Lady D dan seorang rakan kami merajuk tak taw pasal ape..so kami bertige je la..DSLR kena tinggal takut jadi yg sebelum nie..kena kurantin...tapi pawagan ini tiada pengawasan barangan digital..thumb up to cathay e@curve

Nie dia pertandingan yg Nuffnang anjurkan --->>> The Season Of The Witch is Here

Priview Cerita

Filem ini mengisahkan tentang 2 kesatriaan dilakonkan Nicolas Cage (Behmen)sebagai pelakon utama dalam filem ini. Dimana mempunyai misi untuk menghantar seorang perempuan yang disyaki sebagai ahli sihir (The Witch) ke suatu tempat dimana dia akan dibicarakan dan dijatuhkan hukuman. Pelbagai rintangan dan dugaan yang dihadapi semasa dalam perjalanan ke tempat perbicaraan itu yang dianggotai 3 pahlawan Knight 1 orang paderi dan 1 Knight muda dan 1 penunjuk jalan...perjalanan tersebut membuat seoranng demi seorang mati ..selepas itu.......tuttutututu........kepada yang ingin menonton cerita ini segera lah ke pawagan berdekatan.

Filem ini aku beri 4 star drpd 5 star..Pelbagai aksi dan bunyi membuat cerita nie memang bagus. Aku terkejut sampai 2 kalu tuu.....


Knight Behmen


Rombongan Cik Kiah menghantar The Witch

1 komen:

teratakindah berkata... Reply To This Comment

rakan kami yg touching...hehe

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin