.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Khamis, 20 Januari 2011

Sepetang di George Town



Sepetang di George Town..tajuk ni macam la aku ada kat Peneng...sebenarnya sepetang bersama en teratakindah feat Lady D di George Town Wangsa Walk. Tujuan ke sini adalah bersantai petang dan membincangkan tentang job photoshoot PixelBurok yg Kedua.


Tu dia bizniz card yang diberi oleh client kami..dimana meminta kami untuk membuat photoshoot tentang produk beliau iaitu produk kotak [KIUT BOX]. Sebagai mana yang di info oleh en teratakindah, perlu mencari tempat yang berlatarkan berwarna hijau ..


Abis meeting ..ape lagi lensa jadi taruhan untuk gelas tersebut


Menanti sesuatu yang tak pasti.....

2 komen:

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin