.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Jumaat, 21 Januari 2011

Thaipusam Day Hang Out !


Semalam..cuti Thaipusam..ramai penganut Hindu pergi ke Batu Cave untuk menunaikan tanggungjawab mereka..Maka aku mengambil kesempatan di hari cuti ini outing ke Kuala Lumpur iaitu jalan2 di Masjid Jamed , Jalan Tar , Sogo dan area2 kat situ..Kali ini pergi bersama "someone" untuk meneman dia untuk membeli belah di sana...Sambil melakukan window shoping lensa aku mula lah mengatai untuk menangkap sana-sini...huhu...ape guna ada kamera kalau tak diaplikasikan.. hasil nya....


Head Band Rm 10 dapat 4 lai..lai..lai


Jambangan bunga bubuh di tudung


Tgh buat decoration inai di tangan


Ini hasilnya..decoration tersebut..sgt cantik..kan..kan


Nie time nak balik..sempat lagi shoot buat panning train Putra...

8 komen:

fathiahRAIHANA berkata... Reply To This Comment

lama dah tak pakai inai ~

adrenalina berkata... Reply To This Comment

cantiknya corak hiasan inai tuh...

Teratakindah berkata... Reply To This Comment

good job bro!!! nice panning...hehe

Mujahadah berkata... Reply To This Comment

wah....bestnya jenjalan

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

haha.. tangan siapa yang kena inai tu?

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@teratakindah

thanks bro

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@mj
heheh..outing kl

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@sasa..
tangan manusia la bro

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin