.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Rabu, 26 Ogos 2009

5 Ramadhan Dpt 2 Award lagi yeay


Award Pertama

Datangnya daripada Cintaleaixora..Thanks bagi award kat saya ek..nice award..BUT bile nak ambik award nie ada syaratnya iaitu kena tag sekali dah..adey..

Syarat-syaratnya

('').. Kena letak award nie di blog korang.

('').. Bagi award ini pada 10 blogger yang rapat dgn korang atau sesiapa saje yang korang rase rapat nak bagi.

('') Memberitahu penerima award dengan memberi komen di blog mereka

Antara 10 Orang Di Tag Paling Rapat Dengan Aku :

1. Teratakindah aka Cekgu Nasri -) sifu blogger aku blog ko memang best

2. Asimo -) blog ko memang sangat jiwang ar..terase di hati aku bile bace

3.Cik Ixora -) selalu chat dalam shout mix...huhu

4. Zue -) baru jer terjah blog dia

5.Cik Amy -) nice blog.

6.Lillies -) antara blog terawal aku kenal

7.Cik Yana -) selalu celoteh kat shout mix gak

9. Cik Mai -) bagi award kat awk...

10.Edan Coba -) peminat setia award


Award Kedua

Award kedua nie aku dapat dari cik Nor Dzailin.thank da award


Yang Tulus

post signature

6 komen:

alyani nadzirah berkata... Reply To This Comment

wah bestnyer....

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

dapat award ek...

org memberi kita menerima, terima kasih. makin byk la koleksi award dalam almari ixora tu...byk yg belum berkemas lagi....ixora simpan dulu ek...

:D

edan coba berkata... Reply To This Comment

Maaf cikgu... NO TAG plzzzz...
:)

DaliaLiyana berkata... Reply To This Comment

tahniah dpt award...suka ek...
salam ramdhn...
puasa penuh tau! ehhee..

maiyah berkata... Reply To This Comment

salam.. meriah ngan award ek!

J@J@ / Bini The Rock berkata... Reply To This Comment

Award kedua tu cantik.

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin