.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Sabtu, 29 Ogos 2009

8 Ramadhan Selayang Bowl

Ayuh Jom masuk
Aku dan bola bowling

Adakah balingan in strike?
Gaya seorang Profesional bowler
Si anas pun sama gak Profesional bowler

Ahli club Wanas' Bowl Anas(Pengerusi) , Diana, Nad(adik si diana)

Tak semena-menanya tetibe si anas aka teratakindah mengajak aku p main bowling..so tanpa banyak soal aku pun semangat nak gi..lagi pun tangan nie dah gian lama tak menghayun bola bowling...siap si anas jemput aku kat umah..thanks anas..Main sebanyak tige game jer..tak larat bulan pose kalu tak boleh sampai 6 game...hahha..yang penting game last sekali aku da winner markah sebanyak 112.....Tapi ko anas tak leh pecah rekod aku 179 ..ehhehee....

Yang Tulus,

post signature

5 komen:

CikYana(",) berkata... Reply To This Comment

beshnye men bowling
huhuhu

xajak sy pun

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

to cik yana..nanti kite buat game kat sana ek...juara selayang bowl bertandang di tempat cik yana..huhu

maiyah berkata... Reply To This Comment

salam.. kalo sy yg baling bukan bola yg pegi tapi kete sy yg bergerak hehe

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

bestnya...dah lama tak main boling...entah kan ada lg skill main boling tu....

:D

IxoR@ berkata... Reply To This Comment

bestnya...dah lama tak main boling...entah kan ada lg skill main boling tu....

:D

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin