.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Isnin, 24 Ogos 2009

Kempen Selamatkan Orang Utan


Entri kali nie aku buat adalah untuk mempromotekan kempen selamatkan orangutans. Dimana pelajar dari SMKGS (sekolah aku) yang dianggotai oleh 4 orang dari Form 4 IT mengadakan kempen untuk menyelamatkan orang utan yang semakin pupus..Maka aku hendak promotekan la kepada rakan2 ku di dalam blog ini untuk menerjah ke blog mereka nie dan memberi sokongan kepada mereka iaitu menjadi folower mereka..Iaitu jika anda semua menjadi folower mereka dengan kata lain 1 folower= 1 nyawa orang utan dapat diselamatkan..

Kempen selamatkan orang utan ini dianjur oleh



Oleh itu..Ape tunggu lagi terjah lah blog mereka dan jadilah follower mereka


http://www.naturehealer.blogspot.com




post signature

7 komen:

khaLifah feDi berkata... Reply To This Comment

kamoo tuan penasihat blog tue ker?

emm gud luck !!!

edan coba berkata... Reply To This Comment

promosi yg baek...
k edan nk ushar tengok!!!

Org utan jaa ka? edan x nk slamatkan? huhu... wat eve
(sewel seketika..)

lillies berkata... Reply To This Comment

salam..
insyaAllah....dak ni akan jenguk2 k...sungguh murni niat bebudak tu....

zangguras berkata... Reply To This Comment

hurm.. niat tu baguih dah.. tp logik zero!!!!! so kalo x dak follower sekoq pun org utan tuh x diselamatkan? so kalo follower lebih sejuta? can we save 1 million orang utan? orang utan ada brapa ekoq?

mintak sponsor bro!! dana kena ada.. zaman la semua duit.. :p

Khairil Ikhwan berkata... Reply To This Comment

wahai encik zangguras yang teristemewa...ini tanda suport jer..objective adalah untuk memberi info kepada public..kadang public pun tak teringat ada orang utan ke tak da kat malaysia nie..ada paham ...pakai logik pun..ko boleh buat ker...jom ar join...

cinta lea ixora berkata... Reply To This Comment

sila ke blog sy.. ade award n tag utk awk... ;)

.izzati. berkata... Reply To This Comment

senior saye kt skola pun ade join bende nih :D

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin