.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Sabtu, 27 November 2010

Kawan Alam Maya

Kali ini ..en cayril nak jawab tag kerana blog cayril telah ditag oleh bro Sasa...dan mendapat anugerah award diatas tu iaitu Friensdship Award..thanks bro Sasa keran tag nama sy ...Bro Sasa ini mempunyai minat yang sama iaitu suke menangkpa gambar...kadang sebarang pertanyaan ada jugak sy utarakan pada dia..terutama pasal kamera la...so terima kasih Bro Sasa.....Secara tak lansung...dah kena tag...kena la jawab soalan ala-ala soalan SPM ....

1. Pandapat anda tentang blog Aku is Aku?

Blog bro ni memang aku suke datang beri coment...asalkan dia update jer..aku komen.update jer aku komen.huu..dia nie pun selalu datang blog cayril dan memberi komen..bak kata pepatah jawa..oppps melayu..orang memberi kita membalas...(btul kot pepatah nie salah gan mare). Satu lagi aku suke tgok pic dia snap tu yang best tu pic buat panning tu...i like..ape semoga kita dapat berkenalan selama mungkin di alam maya ini..nak jumpe pun ..mungkin ketiadaan masa..masing sibuk dengan kerjaya.......

2. Senarai sahabat alam maya yang lain?

1. Teratakindah -> dia nie memang hebat..dia la sifoo dlam belajar tangkap gambar ni.

2. Mujahadahmardhiah -> sy memang sukakan blog dia dengan Tuan dia sekali ..

3. me@3rma -> selalu terjah dia...tgok gambar yang cik ni tangkap..nice sungguh

Ini antara 3 sahabat yan rapat dlm alam maya / blog


post signature

2 komen:

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

ehehe.. akhirnya dah disetelkan. terima kasih sudi menjadi rakan alam maya :)

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@sasa
terima kasih daun keladi

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin