.::Exchange Link ::Tinggalkan Jejak Anda Disini::.

.:: MINTAK TOLONG KLICK ::.

Rabu, 24 November 2010

Wahai Bunga Yang Ku Puja...



kali nie nak tunjuk pulak pic bunga...bunga kemboja...tajuk n3 nie 'wahai bunga yang ku puja"..dulu aku sentiasa memuju mu wahai si bunga.....tapi sekarang entah mengapa hilang perasaan ku untuk memuja mu wahai si bunga..mungkin sudah hilang perasaan sedikit demi sedikit di hati ku ini..oh bunga..wahai bunga ku...

Apa sudah mengarut da..pasal bunga nie...aku nie bukan mamat bunga atau pun mat jiwang karat...aku ada lah aku...terbang mencari dan ingin memetik bunga di taman..aiceh.....




post signature

4 komen:

Sasa Al-Sharif berkata... Reply To This Comment

hehe.. ini yang dikatakan bunga kemboja ya. hari tu orang tanya tapi ku tak tau. ada jugak yg kata bunga tu bunga loceng.

apa pun memang cun bro, bcground gelap tu pun menampilkan lagi subjek tu :)

afzan berkata... Reply To This Comment

air hujan ke air titis sendiri tu bro? :) apa2 pun bunga memang sinonim dengan air. baru klasik

Cayril Ikhwan berkata... Reply To This Comment

@Sasa..
Thanks bro...aku pun tak taw nama dia bunga kemboja..sebelum tu aku search uncle google

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] berkata... Reply To This Comment

bwru taw gk..pggl bunga loceng je..letak kt telinga lawa gk..hehehe

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

.:: Pengikut Blog ::.

Blog Widget by LinkWithin